MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Half-Marokkaan Danny Hoesen hoopt op kampioenschap

02 mei 2013 | in Sport | Reageer

Danny HoesenDanny Hoesen is 22 jaar en staat in zijn eerste seizoen bij Ajax al meteen voor een landstitel. In een gesprek met Het Parool zegt hij het extra mooi te vinden als hij in zijn eerste seizoen bij Ajax meteen kampioen wordt.

De zoon van een Nederlandse moeder en Marokkaanse vader kijkt in de krant terug op zijn onrustige jeugd. Zijn ouders scheidden al op 1 jarige leeftijd. Danny in Het Parool: ‘Ik heb af en toe nog wel contact met mijn vader. Hij woont nog steeds in Limburg, ik spreek zijn taal niet, maar voel me er altijd thuis. Zes jaar geleden ben ik met hem in Marokko geweest, naar mijn familie. Een mooi land met gastvrije mensen.’

(Bron/ lees verder: Het Parool)

Plaats je reactie