MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Leerling slaat zwangere lerares ziekenhuis in

08 mei 2013 | in Maatschappij | Reageer

SchoolEen 16-jarige Belgische scholier heeft aan de schoolpoort enkele rake klappen en een kopstoot gegeven aan een zwangere lerares en probeerde daarna ook nog haar gsm te stelen. Dat meldt De Telegraaf.

De jongeman van Marokkaanse afkomst wachtte de vijf maanden zwangere vrouw op, nadat hij definitief van school werd gestuurd. Hij zou het slachtoffer al eerder hebben bedreigd.

De lerares werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie