MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bende verkocht Marokkaanse kinderen aan Spanjaarden

09 mei 2013 | in Maatschappij | Reageer

De Spaanse politie heeft een crimineel netwerk opgerold, dat in Marokkaanse kinderen handelde. De bende wordt verantwoordelijk gehouden voor de aankoop van minstens 28 babies uit Marokko, om deze te verkopen in Spanje. Dat meldt InSpanje.nl.

De leden van de bende zouden in de periode van 1977 tot 1985 minstens 28 Marokkaanse baby’s aan rijke Spanjaarden hebben verkocht. De politie identificeerde 31 vermoedelijke leden van het netwerk, onder hen artsen en vroedvrouwen. Per kind incasseerden ze omgerekend tussen de 1.200 en 6.000 euro.

Arme Marokkaanse vrouwen hadden de kinderen ter wereld gebracht. De moeders verkochten de pasgeborenen volgens de speurders voor geld of lieten zich overtuigen dat de kinderen in Spanje een beter leven zouden krijgen. (Bron/ lees verder: InSpanje.nl)

Plaats je reactie