MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Enkeltje Mars: 78.000 aanmeldingen, 2 uit Marokko

10 mei 2013 | in Maatschappij, Uitgelicht | Reageer

Mars OneIn twee weken tijd hebben meer dan 78.000 mensen zich aangemeld om mee te doen aan het Mars One-selectieprogramma. Dat laat het Nederlandse bedrijf in een persbericht weten. Onder de aanmelders zitten er twee sollicitanten uit Marokko.

In 2023 wil Mars One een kolonie op Mars vestigen. De uiteindelijk geselecteerde Marspioniers zullen niet meer terugkeren naar aarde omdat het niet mogelijk is een raketbasis te bouwen op de rode planeet.

Onder de 78.000 zijn er twee uit Marokko: Karim (19) en Raja (21). Zie hier hun video-sollicitaties voor een enkeltje naar Mars.

Bekijk ook de introductie film van Mars One:

Plaats je reactie