MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

John van den Heuvel zal reis naar Marokko niet snel vergeten

11 mei 2013 | in TV | 3 Reacties

John van den HeuvelDe reis van John van den Heuvel naar Marokko zal hij niet zo snel vergeten. Voor zijn RTL-programma Ontvoerd ging hij erheen om vier kinderen terug te halen naar Nederland. Dat meldt hij zelf aan RTL Boulevard.

“Er is door de rechter besloten dat de kinderen terug moeten naar Nederland, dat is ook nog eens een keer bevestigd door een Marokkaanse rechter”, vertelt John aan RTL Boulevard.

Toen John en zijn team de kinderen vonden, mondde dat uit in een drama omdat ze zo geïndoctrineerd zijn door de familie dat ze dachten dat mama was gekomen om hen te vermoorden. Volgens hem leverde het dan ook een heftige strijd op om de kinderen mee te krijgen. (Bron/ lees verder: RTL Boulevard)

Er zijn 3 reacties

 1. fatimazohra
  11 mei 2013 om 11:04 uur.

  Ik ben in het verleden ook naar Marokko geweest om ontvoerde kinderen terug te halen, maar de kinderen werden bij een organisatie gebracht, die als tussenpersoon fungeerde onder begeleiding al dan niet gedwongen(door de rechtbank van marokko)van een famielid waar ze opdat moment woonachtig waren.daar werden ze opgehaald en alles ging goed. geen ruzie,geen gevecht.

 2. Aldo
  03 januari 2014 om 12:35 uur.

  Het kan me geen bal schelen, maar waarom kinderen gebruiken om over hun rug heen elkaar te kwetsen?Helaas steken Afrikanen, Antillianen en Marokkanen als slechte vaders met kop en schouders boven andere groepen. Je hebt wel met elkaar liggen neuken, maar ineens heb je een bloedhekel aan elkaar, had dan een condoom gebruikt. Ik walg van vaders die overal maar hun zaad kwakken en dan niet naar omkijken. Wees dan een man en zorg voor je kinderen, vrouwen zijn ook vaak die niet deugen, maar ooit heb je van die rotvent gehouden en ermee geneukt wees dan zo dat de kinderen straks ook niet verminkt zijn geestelijk. Niks erger als de ouders elkaar over de kinderen heen misbruiken.

 3. T.
  01 juni 2014 om 08:44 uur.

  Hanan, ik vind je stoer!

Plaats je reactie