MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Istiqlal stapt uit Marokkaanse regering

13 mei 2013 | in Marokko | Reageer

De Marokkaanse partij Istiqlal trekt zich terug uit regeringDe op een na grootste partij in de Marokkaanse regering maakt niet langer deel uit van de regering. De partij Istiqlal is zaterdag uit de coalitie gestapt, meldde staatspersbureau MAP, volgens Nederlands Dagblad.

De afgelopen maanden zijn de verhoudingen tussen de nationalisten en de grootste regeringspartij, de islamitische Partij voor Gerechtigheid en Ontwikkeling, flink verslechterd.

De huidige regering zit sinds januari vorig jaar. Het is niet duidelijk of er een nieuwe regeringsploeg wordt geformeerd of dat er verkiezingen gaan komen. (Bron/ lees verder: het Nederlands Dagblad)

Plaats je reactie