MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

CDA vraagt opheldering over zorgtoeslag Marokko

14 mei 2013 | in Politiek | Reageer

Marokkaanse kinderenCDA-Kamerlid Pieter Omtzigt wil van staatssecretaris van Financiën Frans Weekers (VVD) weten of er nog zorgtoeslagen naar Marokko worden overgemaakt. Dat laat het Kamerlid maandag weten, volgens Transport-online.nl.

Omzigt reageert hiermee op berichten dat de Nederlandse ambassade in Marokko actief informeert hoe toeslagen kunnen worden aangevraagd.

Omtzigt wijst erop dat mensen die in Marokko wonen geen recht op huurtoeslag of zorgtoeslag hebben, en dus ook geen informatie daarover zouden moeten krijgen. Tijdens het debat over de fraude met toeslagen moet Weekers duidelijk maken of er niet toch geld naar het land wordt overgemaakt. (Bron/ lees verder: Transport-online.nl)

Plaats je reactie