MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Badr Hari vs Zabit Samedov: zaterdag om 22.10 uur bij RTL 7

23 mei 2013 | in Sport, Uitgelicht | Reageer

Badr HariOp zaterdag 25 mei zendt RTL 7 het prestigieuze vechtsportgala Legend uit. Helden uit de K-1 (kickboksen) en MMA (Mixed Martial Arts) verschijnen hiervoor in de ring in de bijna 10.000 toeschouwers tellende Minor Arena in Moskou. Ook de Marokkaan Badr Hari is daar van de partij.

Hij neemt het in een K-1 Super Fight (+93 kg) op tegen de man die het hem in zijn laatste wedstrijd ook zeer moeilijk wist te maken, de Rus Zabit Samedov.

Uitzending RTL 7: zaterdag 25 mei vanaf 22.10 uur.
(Bron/ lees verder: Staredown.nl)

Badr Hari

Plaats je reactie