MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Erdogan reist naar Marokko

04 juni 2013 | in Politiek | Reageer

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan heeft maandag oproepen tot kalmte na hevig antiregeringsprotest. Ondanks de protesten in eigen land is hij toch vertrokken naar Marokko voor een ‘onofficiële reis’.

De Turkse premier vraagt mensen niet mee te doen aan demonstraties die zijn georganiseerd door “extremisten”. Hij sprak zijn woorden op een persconferentie op het vliegveld van Istanbul, net voor vertrek naar Marokko.

De premier vertrekt voor een onofficieel bezoek naar Noord-Afrika. Na Marokko zal hij naar Tunesië en Algerije afreizen. (Bron/ lees verder: het NRC)

Plaats je reactie