MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko houdt met winst op Tanazania nog kans op WK-kwalificatie

09 juni 2013 | in Sport | Reageer

Bondscoach van Marokko  Rachid TaoussiHet WK van 2014 in Brazilië is nog niet helemaal uit beeld voor Marokko. Door de winst zaterdagavond op Tanzania houdt Marokko nog een klein kansje op deelname aan het WK.

In Marrakech werd zaterdag vrij gemakkelijk gewonnen van Tanzania met 2-1. Nadat Aggrey Morris een penalty veroorzaakte en daarna rood kreeg, benutte Abderrazak Hamdallah een penalty in de 39e minuut. Na de tweede helft verdubbelde Youssef El-Arabi de score naar 2-0. Amri Kiemba deed nog wat terug en zette de eindstand op 2-1.

Met vijf punten uit vier duels staan de Noord-Afrikanen nu derde in groep C. Koploper Ivoorkust heeft vijf punten meer. Marokko moet in de laatste twee kwalificatiewedstrijden de achterstand op Ivoorkust zien goed te maken. Alleen de winnaar van de groep gaat namelijk door naar de finaleronde. (Bron/ lees verder: FCUpdate.nl)

De doelpunten:

Plaats je reactie