MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Oudere Marokkaan: PVV is best oke

10 juni 2013 | in Maatschappij | Reageer

Marokkaanse koning Mohamed VIMijn vader was deze week in Nederland. Na zijn pensionering heeft hij de eerste vlucht naar Marokko genomen en zo nu en dan laat hij, geheel onverwacht zijn gezicht zien in Nederland. Hij is een raar sujet. Zeker niet dom, maar wel erg PVV. Een stroming waar veel oudere Marokkanen best wel wat voor voelen, zo hoor ik ook van mijn Marokkaanse vrienden. Deze keer was Marokko het doelwit van zijn niet aflatende stroom commentaar. De koning, de islam en de zorg; alles kwam aan bod.

Deze maand namelijk bezocht de koning Beni Mellal, de stad waar mijn vader woont

Lees hier het gehele artikel.

Plaats je reactie