MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Algerijnse verstekeling verstopt zich op gevaarlijke plek (video)

11 juni 2013 | in Maatschappij | Reageer

VertekelingDe Spaanse politie heeft een Algerijnse immigrant onderschept in Tarifa die zich op een levensgevaarlijke plek had verstopt. De man probeerde de oversteek naar Spanje te maken door zich te verstoppen bij de propellers van een veerboot.

De Algerijn die slechts een korte broek aan had reisde mee met de boot vanaf Tanger. Bij aankomst in Tarifa is de man gearresteerd.

In 2013 zijn er al 61 mensen aangehouden die op soortgelijke manieren Spanje probeerden te bereiken.

Zie onderstaand video van de aangehouden Algerijn:

Plaats je reactie