MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Stuttgart neemt Abdellaoue over van Hannover

12 juni 2013 | in Sport | Reageer

Mohammed AbdellaoueVfB Stuttgart heeft zich versterkt met de Marokkaan Mohammed Abdellaoue. De aanvaller komt over van streekgenoot Hannover 96. Dat meldt sportblad ELFVoetbal.

De Noor heeft een contract voor vier jaar getekend en heeft rond de vier miljoen euro gekost.

“Voor mij is deze transfer een grote stap voorwaarts”, zegt de in Noorwegen woonachtige Abdellaoue. In dienst van zijn oude club Hannover 96 maakte hij 29 goals in tachtig competitiewedstrijden. (Bron/ lees verder: ELFVoetbal)

Plaats je reactie