MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Celstraf geëist voor drugssmokkel

13 juni 2013 | in Maatschappij | Reageer

GevangenisTegen de 27-jarige broer van de eigenaar van coffeeshop Atlas in Culemborg is dinsdag bij de rechtbank in Arnhem een gevangenisstraf van 2,5 jaar geëist voor betrokkenheid bij de drugssmokkel van Marokko naar Nederland met een straatwaarde van 2 miljoen euro. Dat meldt de Gelderlander.

Het OM ziet de eigenaar van de coffeeshop en zijn 18-jarige zoon, die beiden naar Marokko zijn gevlucht, als hoofdverdachten.

De coffeeshop in Culemborg werd na de verdenking gesloten. Uitspraak in de zaak volgt over 2 weken. (Bron/ lees verder: de Gelderlander)

Plaats je reactie