MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Buit diamantroof Brussel veel groter

14 juni 2013 | in Maatschappij | Reageer

diamantenMarokkaanse speurders vermoeden dat de buit van de diamantroof op de luchthaven Brussels Airport op 18 februari veel groter is dan aanvankelijk werd geschat door Belgische collega’s. Dat meldt het Het Financiële Dagblad.

De Marokkaanse speurders zijn er zeker van dat de buit van de diamantroof 300 miljoen euro bedraagt, en niet 37 miljoen zoals eerder meegedeeld.

Het Antwerp Diamond Center ontkent het door Marokko genoemde bedrag van 300 miljoen euro. Volgens de inlichtingendienst in Marokko zouden de Belgen het imago van de Antwerpse diamantsector willen beschermen door de grote buit te ontkennen. (Bron/ lees verder: Het Financiële Dagblad)

Plaats je reactie