MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko definitie niet meer naar WK

17 juni 2013 | in Marokko, Sport | Reageer

Marokkaans elftalIvoorkust heeft zondag in een WK kwalificatiewedstrijd tegen Tanzania met 4-2 gewonnen. De Olifanten zijn daardoor, met nog één duel voor de boeg, zeker van groepswinst en een plek in de play-offs.

Door de winst maakt Marokko geen kans meer op het WK 2014 in Brazilië.

Ivoorkust is immers nu niet meer te achterhalen door Marokko, dat zaterdag nog drie punten pakte tegen Gambia. Door de zege van de Ivorianen op Tanzania is Marokko nu dus definitief uitgeschakeld voor het WK. (Bron/ lees verder: ELFVoetbal)

Plaats je reactie