MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Waardevolle El Kabir is topschutter in Zweden

25 juni 2013 | in Sport | Reageer

Moestafa El Kabir Moestafa El Kabir is goed op dreef in de Zweedse competitie. De Nederlander van Marokkaanse afkomst scoort keer op keer voor zijn club BK Häcken en is zelfs topscorer van de Scandinavische competitie. Dat meldt Goal.com.

De voormalig speler van NEC Nijmegen heeft negen doelpunten gemaakt in dertien wedstrijden.

Afgelopen zondag was El Kabir opnieuw trefzeker. In het uitduel bij Halmstads BK tekende de snelle aanvaller voor de openingstreffer in het met 0-2 gewonnen duel. (Bron/ lees verder: Goal.com)

Plaats je reactie