MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afellay keert eerder terug om fit te worden

26 juni 2013 | in Sport | Reageer

Ibrahim AfellayNa een mislukte verhuurperiode bij Schalke 04 keert Ibrahim Afellay terug naar zijn werkgever, FC Barcelona. De aanvallende middenvelder zal zich op 4 juli melden voor de start van het nieuwe seizoen op 16 juli. Dat meldt Het Algemeen Dagblad.

De oud-PSV’er is nog altijd niet volledig hersteld van de spierblessure in zijn bovenbeen, waardoor hij het afgelopen half jaar al niet meer aan voetballen toekwam.

De Marokkaan wil zich nu volledig focussen op het fit worden. Volgens zijn zaakwaarnemer Rob Jansen denkt hij aan niets anders. (Bron/ lees verder: Het Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie