MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vader moet cel in voor ontvoeren kinderen naar Marokko

13 juli 2013 | in Maatschappij | Reageer

rechtbankHet gerechtshof in Den Haag heeft een 37-jarige Marokkaanse man veroordeeld voor het ontvoeren van zijn vier minderjarige dochters naar Marokko. Zonder toestemming van hun moeder (zijn ex-vrouw) heeft de vader zijn dochters van 18 september 2010 tot 18 mei 2012 naar zijn ouders in Marokko gebracht.

Daarnaast acht het hof tevens bewezen dat hij de vrouw mishandeld heeft in maart 2011. De verdachte heeft een gevangenisstraf tegen zich horen eisen van drie jaar, waarvan één jaar voorwaardelijk.

De vier kinderen zijn kortgeleden weer naar Nederland teruggekeerd. (Bron/ lees verder: BlikOpnieuws.nl)

Plaats je reactie