MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Benatia maakt toptransfer naar AS Roma

14 juli 2013 | in Sport | Reageer

Mehdi El Mouttaqi BenatiaMehdie Benatia maakt een toptransfer naar het Italiaanse AS Roma. De Marokkaans international verlaat Udinese Calcio en heeft een vijfjarig contract, tot de zomer van 2018, in de Italiaanse hoofdstad. Dat meldt FCUpdate.nl.

De kopsterke verdediger had eerder al toestemming gekregen van zijn club om in afwachting van het afronden van de overgang alvast bij de club uit de modestad te trainen. Met de overgang is naar verluidt een bedrag van 13,5 miljoen euro gemoeid.

Mehdi El Mouttaqi Benatia verhuisde in de zomer van 2010 naar Udinese. Eerder kwam hij in geboorteland Frankrijk uit voor onder meer Olympique Marseille. (Bron/ lees verder: FCUpdate.nl)

Plaats je reactie