MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Stil verzet in Marokko d.m.v. theater

16 juli 2013 | in Maatschappij, Marokko | Reageer

Het Théatre de l’OppriméNoord-Afrika bestaat niet alleen uit Egypte, Libië en Tunesië, al heeft de Arabische Lente vooral daar roestbruin stof doen opwaaien. Al hebben vooral daar jonge activisten luid en met gebalde vuist om verandering staan roepen en al komt ons beeldbuis- en voorpaginanieuws overwegend uit die richting. Ook in Marokko nemen de jongeren het heft in eigen handen, zij het net iets geruislozer, schrijft het Mondiaal Nieuws.

De Avenue Mohammed V, een brede, door palmbomen omzoomde laan in het hartje van de centre ville in Rabat, is het decor voor mijn eerste kennismaking met het Théatre de l’Opprimé

Lees het gehele interessante stuk op de website van Mondiaal Nieuws

Plaats je reactie