MAGHREBMAGAZINE
Marokko en Marokkaanse zaken
- Amusement
- Carriere
- Economie
- Film
- Geloof
- Gezondheid
- Internet
- Justitie
- Kunst
- Literatuur
- Maatschappij
- Marokko
- Media
- Muziek
- Overheid
- Politiek
- Sport
- Toerisme
- TV
Marokkaans-Europees restaurant Noara’s opent deuren in Amsterdam
In Amsterdam is Noara’s Restaurant and Lounge geopend. Het nieuwe restaurant is van de eigenaren Jamilla Jongsma en Sherin Assegaf.
Het restaurant is geïnspireerd op de Marokkaanse keuken, maar heeft een Europese twist. De menukaart bestaat voornamelijk uit traditioneel Marokkaanse gerechten, maar dan met Franse en Nederlandse elementen. Denk aan gerechten als de meshoui van lam met ganzenlever of de traditionele harira met kreeft.
Naast het à -la-carte- en groepsmenu biedt Noara’s deze maand een menu speciaal samengesteld voor de ramadan.
Jamal Darkaoui, afgestudeerd leerling van de Sterklas, is aangetrokken als chef-kok. Hij heeft flink wat ervaring binnen de Nederlandse horeca. Zo heeft hij als executive chef De Havixhorst in Meppel toe laten treden tot de top de Nederlandse gastronomie, met een vermelding van 16 punten in de GaultMillau-gids. (Bron/ lees verder: HorecaEntree.nl en DeRestaurantKrant.nl)
Maghreb Magazine is een Marokkaanse nieuwssite die actuele onderwerpen over Marokko, Marokkanen en andere Marokkaanse zaken bij elkaar brengt.
Maghreb Magazine is proudly powered by Etnomedia | Entries (RSS) | Comments (RSS).
Plaats je reactie