MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaans-Europees restaurant Noara’s opent deuren in Amsterdam

18 juli 2013 | in Carriere | Reageer

Noara's Restaurant and LoungeIn Amsterdam is Noara’s Restaurant and Lounge geopend. Het nieuwe restaurant is van de eigenaren Jamilla Jongsma en Sherin Assegaf.

Het restaurant is geïnspireerd op de Marokkaanse keuken, maar heeft een Europese twist. De menukaart bestaat voornamelijk uit traditioneel Marokkaanse gerechten, maar dan met Franse en Nederlandse elementen. Denk aan gerechten als de meshoui van lam met ganzenlever of de traditionele harira met kreeft.

Naast het à-la-carte- en groepsmenu biedt Noara’s deze maand een menu speciaal samengesteld voor de ramadan.

Jamal Darkaoui, afgestudeerd leerling van de Sterklas, is aangetrokken als chef-kok. Hij heeft flink wat ervaring binnen de Nederlandse horeca. Zo heeft hij als executive chef De Havixhorst in Meppel toe laten treden tot de top de Nederlandse gastronomie, met een vermelding van 16 punten in de GaultMillau-gids. (Bron/ lees verder: HorecaEntree.nl en DeRestaurantKrant.nl)

Plaats je reactie