MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afrikaanse migranten bestormen grenshek Melilla

24 juli 2013 | in Marokko | Reageer

Ceuta en MelillaOngeveer 400 Afrikaanse migranten hebben dinsdag een poging gewaagd om de Spaanse enclave Melilla in Marokko binnen te komen. Honderd migranten slaagden erin om het zes meter hoge hek te beklimmen en hierdoor Spaans grondgebied te bereiken. Dat meldt Nieuws.nl.

Volgens het bestuur van Melilla zijn de Afrikanen die in hun opzet slaagden, opgepakt en ondergebracht in tijdelijke opvangcentra. De autoriteiten proberen ondertussen de immigranten terug te sturen naar waar ze vandaan komen. (Bron/ lees verder: Nieuws.nl)

Plaats je reactie