MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko en EU tekenen visserijverdrag

25 juli 2013 | in Economie | Reageer

VissenMarokko en de Europese Unie hebben een nieuw vierjarig overeenkomst ondertekend die vissersboten uit Europa in staat stelt in Marokkaanse wateren te vissen. Voor de visrechten betaalt de EU ongeveer 40 miljoen euro per jaar. Dat deelde de regering in Rabat mee, bericht De Gelderlander.

Het Europees Parlement moet, net als de volksvertegenwoordiging van het Noord-Afrikaanse land, nog mee instemmen.

De komende 4 jaar mogen dan 126 schepen uit de EU-lidstaten vissen in Marokkaanse wateren. De afgelopen jaren betaalde de unie nog 36 miljoen euro per jaar aan Rabat. (Bron/ lees verder: De Gelderlander)

Plaats je reactie