MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Politie houdt man met vals geld aan

26 juli 2013 | in Maatschappij | Reageer

GevangenisEen man uit Marokko wordt ervan verdacht in minimaal 17 winkels in Helmond en omgeving met vals geld te hebben betaald. De auto, waarin de 30-jarige man werd opgepakt, lag vol met aankopen: levensmiddelen, kleding en speelgoed. Vaak inclusief kassabon.

Aan de hand van een signalement kon de politie woensdagmiddag in Helmond de automobilist uit Marokko aanhouden. Hij wordt verdacht van het uitgeven van vals geld.

De politie ontving afgelopen dinsdag en woensdag diverse meldingen uit Helmond en omgeving dat een persoon producten had gekocht of probeerde te kopen met vals geld. Op het moment van zijn aanhouding zat de man in zijn auto. De politie verwacht aan de hand van de aangetroffen goederen zo’n 17-aangiftes. (Bron/ lees verder: Politie.nl)

Plaats je reactie