MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Concert ‘Kasba’ op Raï festival in Oujda, Marokko

10 augustus 2013 | in Muziek, Uitgelicht | Reageer

kasbaDe Nederlands/Marokkaanse band Kasba geeft vrijdag 23 augustus een concert op het Raï festival in Oujda. Het festival rondom de populaire Noord Afrikaanse muziekstroming Raï wordt gehouden in het voetbalstadion van de stad Oujda in het Oosten van Marokko.

Het is één van de grootste festivals in het genre in Noord Afrika waar vorig jaar in drie dagen tijd meer dan 700.000 bezoekers op af kwamen. Tevens wordt het concert uitgezonden op de Marokkaanse televisie.

Als speciale gast van Kasba speelt de gitarist Lotfi Attar mee van de in de jaren ‘80 en ‘90 legendarische Algerijnse groep Raïnaraï. Tijdens het festival zullen ook muzikale grootheden als Khaled en Cheb Mami optredens verzorgen.

23 augustus 2013
Raï festival Oujda
Grand Scène

Plaats je reactie