MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bus met militairen stort in ravijn Marokko

11 augustus 2013 | in Overheid | Reageer

bus-crashBij een busongeluk in Marokko zijn zeker 16 militairen van de koninklijke garde om het leven gekomen. 42 anderen raakten gewond meldt de NOS. De gewonden zijn naar het ziekenhuis van Al Hoceima gebracht. Acht van hen zijn in kritieke toestand.

De bus reed vanmorgen vroeg op een kustweg in de buurt van de stad Al Hoceima, toen de chauffeur in een haarspeldbocht de controle over het stuur verloor. De bus raakte van de weg en stortte een 200 meter diep ravijn in.

Plaats je reactie