MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse Nederlander doodgeschoten in Marbella [UPDATE]

14 augustus 2013 | in Justitie | Reageer

marbellaIn het Spaanse Marbella is gisteravond een Nederlander van Marokkaanse afkomst doodgeschoten. Dat meldt de NOS. De 43-jarige man zat volgens Spaanse media in zijn auto toen hij zestien keer werd beschoten. Het zou om een afrekening gaan. De twee schutters zijn na de schietpartij gevlucht.

In de auto van de Nederlander zaten ook zijn vrouw en twee kinderen, zeggen Spaanse media. Zij bleven ongedeerd. Het voertuig had een Marokkaans kenteken.

UPDATE:
Volgens verschillende nieuwssites, waaronder ook de Spaanse, zou het gaan om een Nederlander van Marokkaanse komaf. Dit is onjuist, het gaat om de 43-jarige Amsterdammer Frankie. Frankie was wel getrouwd met een Marokkaanse vrouw met wie hij kinderen had. Ook reed hij in een auto met een Marokkaans kenteken, wellicht dat daarom het misverstand over zijn afkomst is ontstaan.

Plaats je reactie