MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Lichaam slachtoffer verkeersongeval naar Marokko

20 augustus 2013 | in Justitie | 3 Reacties

bmwIn Den Haag kwamen gisteravond bekenden van de Marokkaanse Zakia (21) en Karima (33) bijeen in een moskee om te rouwen. De twee vrouwen kwamen om het leven doordat een 26-jarige Haagse automobilist afgelopen zondag met extreme snelheid een gruwelijk ongeval op de West-Kruiskade in Rotterdam veroorzaakte. De twee vrouwen zaten ook in de auto.

Het lichaam van Zakia zal vandaag naar Marokko worden gevlogen om daar voor altijd te rusten meldt het Algemeen Dagblad. Het stoffelijk overschot van Karima, moeder van vier kinderen van 4 tot 13 jaar, ligt in de Haagse moskee. De vrouwen hielden van het leven, zeggen hun vriendinnen en vrouwelijke familieleden. Uitgaan hoorde daarbij. Ook voor Karima, die volgens een familielid was hertrouwd na een scheiding.

De 26-jarige Haagse automobilist Sahand M., die slechts een gebroken hand overhield aan de crash, wordt verdacht van dood door schuld. Lees verder op de site van het AD.

Er zijn 3 reacties

 1. salima
  21 augustus 2013 om 11:57 uur.

  hoe kan je uitgaan nou verkiezen boven je kinderen? vreselijk voor die arme kindjes geen woorden voor. als je zo van het leven wil genieten moetje geen kinderen nemen.

  verbazend dat dit de keuze is van de tegenwoordige Marokkaanse vrouw

 2. A.G. de Jong
  09 augustus 2014 om 05:49 uur.

  L.S.,

  In het bericht zijn de slachtoffers Marokkaanse vrouwen, terwijl de bestuurder een Hagenaar zou zijn die met extreme snelheid een gruwelijk ongeval veroorzaakte. Gezien de naam van de bestuurder is dat ook een Marokkaan! Waarom zijn slachtoffers Marokkanen en de schuldige een Hagenaar die feitelijk ook een Marokkaan is. Feitelijk is dit bericht puur misleidend om Marokkanen in de slachterofferpositie te brengen terwijl het gewoon gewelddadige terroristen zijn die elkaar en anderen vermoorden……

  U zult wel niet reageren, want moslims zijn niet eerlijk en betrouwbaar…

  A.G. de Jong

 3. Marokkaasje
  24 augustus 2015 om 06:16 uur.

  À.G de Jong ik zal je uit je frustratie verlossen. Het was en geen Nederlander èn geen Marokkaan. Het was een Haagenaar van Afghaanse komaf. Nou blij?

Plaats je reactie