MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aboutaleb gaat voor tweede termijn als burgemeester

03 september 2013 | in Politiek | Reageer

De Rotterdamse burgemeester Ahmed AboutalebAhmed Aboutaleb wil graag een tweede termijn als burgemeester van Rotterdam. Dat zegt hij in een documentaire van TV Rijnmond. De documentaire wordt vanaf 21 september in drie delen uitgezonden bij de regionale omroep.

Aboutaleb is nu bijna 5 jaar burgemeester. Volgend jaar oordeelt de gemeenteraad of hij mag aanblijven.

In de documentaire gaat de 52-jarige Aboutaleb niet alleen in op het burgemeesterschap, maar praat hij ook over zijn rol als vader en op welke wijze religie een rol in zijn leven speelt. (Bron/ lees verder: Het Parool)

Plaats je reactie