MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kindermishandeling Marokkanen komt vaak voor

11 september 2013 | in Maatschappij | Reageer

marokkaanse jongerenVeel Marrokkaanse geweldplegers zijn als kind mishandeld. Het is volgens promovendus Esmah Lahlah een belangrijke verklaring voor hun grote aandeel in de jeugdcriminaliteit. Dat meldt het ND.

Volgens ontwikkelingspsycholoog Esmah Lahlah moet overheid en hulpverleners meer aandacht besteden aan de invloed die kindermishandeling op Marokkaanse probleemjongeren heeft om hun gedrag met succes te kunnen verbeteren.

Lahlah deed promotieonderzoek naar etnische verschillen bij het voorkomen van kindermishandeling en jeugdcriminaliteit. (Bron/ lees verder: het ND)

Plaats je reactie