MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse christen krijgt celstraf voor evangelisatie

13 september 2013 | in Marokko | Reageer

GevangenisDe Marokkaanse christen, Mohamed el Baldi (34), is veroordeeld tot 2,5 jaar gevangenisstraf en moet ongeveer 600 dollar boete betalen voor evangelisatie.

Hij zou schade aan het geloof van een moslim hebben toegebracht. Zo luidde de uitspraak van een rechtbank in Taounat, ongeveer 284 kilometer van de hoofdstad Rabat.

El Baldi, wonend in Ain Aicha, bij Fes, raakte bevriend met twee Amerikaanse christenen, die hem christelijk materiaal gaven en bevestigden dat hij diensten in Meknes en Rabat bijwoonde. Enkele van die bijeenkomsten waren gericht op nieuwe bekeerlingen, melden Marokkaanse media

Lees het gehele artikel op Uitdagingonline.nl.

Plaats je reactie