MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B en Najib Amhali hebben 1001 programma-ideeën

16 september 2013 | in Carriere | Reageer

Ali B en Najib AmhaliAli B en Najib Amhali zijn pas net hun productiehuis North Sea Camel begonnen, maar de heren hebben al een miljoen ideeën. “Najib belt me elke dag met een format”, vertelt Ali aan Televizier.nl.

“Najib is bezig alsof hij aan het begin van zijn carrière staat. Hij heeft al zoveel bereikt en nu we dit bedrijf hebben, wil hij zo graag zo hard gaan. Hij is enorm gepassioneerd”, laat Ali B weten aan Televizier.nl.

Ali is dolblij met de samenwerking met Najib, want de cabaretier is als een grote broer voor hem. “Najib is mijn grote voorbeeld, we zijn al heel lang heel close. Nu we eindelijk samen dit bedrijf hebben ben ik zo blij

Lees het gehele interview op de website van Televizier.nl

Plaats je reactie