MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Illegalen bestormen opnieuw Spaanse enclave

19 september 2013 | in Maatschappij | Reageer

Spaanse enclaveHonderden Afrikaanse migranten hebben woensdag opnieuw een poging gewaagd om de Spaanse enclave Ceuta binnen te komen. Dinsdag was dat ook nog het geval in Ceuta en Melilla. Dat melden de Spaanse autoriteiten.

Volgens de Spaanse Guardia Civil hebben 300 à 400 immigranten geprobeerd het Spaanse grondgebied binnen te dringen via het strand van Tarajal, in de grenszone.

De Marokkaanse autoriteiten hebben echter sterk ingegrepen waardoor de groep aanvallers is tegen gehouden.

Plaats je reactie