MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moslima weigert hand koning Mohammed VI (video)

23 september 2013 | in Maatschappij | Reageer

Marokkaanse koning Mohammed VIDe Marokkaanse koning Mohammed VI heeft afgelopen week het land Mali bezocht. De vorst woonde onder andere de inauguratie van de nieuwe president bij.

Ook bezocht hij een moskee in Mali en nam hij deel aan het vrijdaggebed.

Bij het gebruikelijke handschudden met prominenten wilde een moslima liever geen handschudden met de koning. In de islam is het handschudden tussen man en vrouw namelijk verboden (mahram uitgezonderd).

Koning Mohammed VI had het niet zien aankomen:

Plaats je reactie