MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Taxichauffeur veroordeeld voor doodslaan klant

25 september 2013 | in Maatschappij | Reageer

GevangenisDe veroordeling van de Amsterdamse taxichauffeur Sidi Mohamed B. voor het doodslaan van een klant op het Leidseplein is definitief. De Marokkaanse Nederlander krijgt 20 maanden cel voor het doodslaan van klant Rob Sitek (44).

Dat heeft de Hoge Raad dinsdag bepaald, meldt RTL Nieuws.

Het hof legde de straf op omdat voor de rechters vast is komen te staan dat B. de 44-jarige Rob Sitek in juli 2009 op het Leidseplein heeft geslagen, waardoor die met zijn achterhoofd op de weg is terechtgekomen. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws)

Plaats je reactie