MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Trainingstraject voor Marokkaanse vrouwen in de toerisme-industrie

10 oktober 2013 | in Economie | Reageer

Nieuwe Golden Tulip hotels in MarokkoDuizenden werkloze jongeren hebben afgelopen weken en maanden in de Marokkaanse hoofdstad Rabat geprotesteerd tegen hun situatie. Van de regering eisen ze meer banen bij de overheid.

De Marokkaanse regering lijkt langzaam aan hieraan meer gehoor te geven. Zo blijkt onder andere uit berichten over koning Mohammed VI die trainingstrajecten heeft opgezet voor vrouwen die in de horeca- en toerisme-industrie willen werken.

Hiermee toont de koning zijn interesse in de sociaaleconomische status van vrouwen, schrijft Reisgraag.nl.

Plaats je reactie