MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Marokko verandert niet door zoenprotest”

12 oktober 2013 | in Marokko | Reageer

Kussend stel in MarokoMarokkaanse jongeren willen vandaag voor het parlement in de hoofdstad Rabat zoenend protesteren voor verandering in Marokko. Aanleiding hiervoor is de arrestatie van twee tieners in Nador die een foto plaatsten op Facebook waarop ze op straat zoenden. Dat meldt MetroNieuws.

Driss Bounouar, atheïst en activist bij MALI (le Mouvement alternatif pour les libertés individuelles), zal op de protestactie aanwezig zijn met zijn vriendin. Hij verwacht echter geen hoge opkomst. “Waarschijnlijk zal het weer een mislukking worden”, zegt Driss

Lees het gehele artikel verder op MetroNieuws.

Plaats je reactie