MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hoofdredacteur Lakome.com op borgtocht vrij

26 oktober 2013 | in Maatschappij | Reageer

Marokkaanse politieDe Marokkaanse journalist Ali Anouzla is vrijdag op borgtocht vrijgekomen. Dat heeft zijn advocaat laten weten, volgens Nieuws.nl.

De oprichter en hoofdredacteur van nieuwssite Lakome.com is in september aanhouden op verdenking van het verlenen van assistentie aan terroristen. Volgens de Marokkaanse justitie heeft hij een Al-Qaida-filmpje opgestuurd naar de Spaanse krant El Pais.

Anouzla wordt op 30 oktober weer in de rechtszaal verwacht. (Bron/ lees verder: Nieuws.nl)

Plaats je reactie