MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Man ter dood veroordeeld voor misbruiken en doden peuter

28 oktober 2013 | in Maatschappij | Reageer

rechtbankEen Marokkaanse man die verdacht wordt voor het ontvoeren, verkrachten en doden van een twee-jarig meisje is afgelopen donderdag ter dood veroordeeld in Rabat. Dat meldt het officiële persbureau MAP.

De 30-jarige man, zelf vader van een klein meisje, werd ook veroordeeld tot het betalen van 200 000 dirham als schadevergoeding voor de familie van de peuter. (Bron/ lees verder: iOL News)

Plaats je reactie