MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Krakers verlaten Marokkaansconsulaat

30 oktober 2013 | in Maatschappij | Reageer

Marokkaans_consulaatDe groep krakers die sinds begin september een pand van het Marokkaans consulaat in Amsterdam hebben bezet, hebben dinsdag het pand verlaten. Dit laat een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) weten aan AT5.

Het pand zou binnenkort ontruimd worden. Maar nu de krakers het 2.000 vierkante meter grote gebouw hebben verlaten hoeft dat dus niet meer.

De Marokkaanse overheid was van plan om een cultureel centrum in het pand te beginnen, dat is er echter nooit gekomen (Bron/ lees verder: AT5)

Plaats je reactie