MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tickets Najib Amhali niet meer online te koop

04 november 2013 | in Amusement | Reageer

Najib Amhali gaat de hoofdrol spelen in de romantische komedie ValentinoFans die de nieuwe voorstelling van Najib Amhali (42) willen zien, moeten hun kaartjes zelf bij een theater gaan kopen. De kaartjes voor zijn nieuwe voorstelling zijn namelijk niet meer online te koop. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De cabaretier is helemaal klaar met de ticketbureaus die kaarten voor zijn optredens opkopen en ze vervolgens veel te duur aanbieden op internet.

Amhali zegt in RTL Late Night zijn kaartjes bewust aan te bieden voor maar 30 euro. Hij wil niet dat zijn kaartjes voor 100 euro doorverkocht worden om zijn voorstellingen betaalbaar te houden. (Bron/ Lees verder: het Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie