MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse koning naar VS voor steun

13 november 2013 | in Marokko | 1 Reactie

Marokko-algerijeHet conflict tussen Marokko en Algerije over de Westelijke Sahara is door recente ontwikkelingen tussen de twee landen op een nieuw dieptepunt beland.

In de afgelopen weken hebben zich meerdere opeenvolgende conflicten voorgedaan tussen de buurlanden. Zo heeft Marokko zijn ambassadeur in Algerije teruggeroepen, hebben woedende betogers bij het Algerijnse consulaat in Casablanca de Algerijnse vlag neergehaald en heeft een Marokkaans tijdschrift zelfs opgeroepen tot landroof.

Niet toevallig heeft nu de Marokkaanse koning Mohammed V aangekondigd naar de VS te gaan voor een onderhoud met president Barack Obama. De monarch wil vermoedelijk de steun van Obama in het conflict met Algerije. (Bron/ lees verder: ND.nl)

Er is 1 reactie

  1. Nisa
    14 november 2013 om 04:30 uur.

    Allah, el ouatan, el melliek!!

Plaats je reactie