MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko verwacht recordoogst

15 november 2013 | in Economie | 1 Reactie

Marokkaanse export citrusMarokkaanse citrusboeren verwachten komend seizoen een recordopbrengst. Op een productieoppervlakte van 92.000 ha verwachten zij 2,2 miljoen ton te oogsten. Dat is een flinke stijging ten opzichte van voorgaande jaren.

De groei die ingezet is in voorgaande jaren lijkt door te zetten naar volgend jaar. Zo was de stijging vorig seizoen 37% van de gemiddelde oogstopbrengst van de 6 voorgaande jaren. De productie van dit seizoen is met 50% gestegen.

52,7% van de citrusproductie bestaat uit klein fruit en 45,5% uit sinaasappels. (Bron/ lees verder: AGF.nl)

Er is 1 reactie

  1. Nisa
    15 november 2013 om 03:16 uur.

    sinaasappels en manderijnen uit de Berkane city zijn het lekkerst natuurlijk dat mag niet vergeten worden. Vitamine C. daarom Berkane gewonnen heeft met Basketbal, voetbal, etc. Normaal brekna zitten vol van de vitamine C..hahaha

Plaats je reactie