MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Hull City gaat zich versterken met Nordin Amrabat’

19 november 2013 | in Sport | Reageer

Nordin AmrabatEr bestaat een grote kans dat Nordin Amrabat vanaf januari in de Premier League speelt. Volgens Britse media heeft Hull City opnieuw belangstelling getoond in de Marokkaans international.

De Engelse club probeerde de 26-jarige vleugelaanvaller in de zomer al op huurbasis over te nemen van Galatasaray, maar slaagde daar toen niet in. Regels van de Turkse voetbalbond bespoedigen nu een overgang. Een Super Lig-club mag namelijk maar tien niet-Turken onder contract hebben. Galatasaray heeft momenteel al tien niet-Turken op de loonlijst.

Barry Thomas, de spelersmakelaar van Amrabat, bevestigde de interesse tegenover Sky Sports. (Bron/ lees verder: SoccerNews)

Plaats je reactie