MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zoenende tieners voor rechter

26 november 2013 | in Maatschappij | Reageer

Kussend stel in MarokoTwee Marokkaanse tieners postten afgelopen oktober op Facebook intieme foto’s. De tieners van 14 en 15 jaar lieten zich al zoenend fotograferen buiten hun school in de Marokkaanse stad Nador. Dit kwam hen duur te staan.

De tieners werden opgepakt voor onzedelijk gedrag.

Afgelopen dagen hebben ze zich moeten verantwoorden voor de rechter. Deze zal over twee weken uitspraak doen in hun zaak. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie