MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bootvluchtelingen gered in Spaanse wateren

29 november 2013 | in Marokko | Reageer

Afrikaanse migrantenDe Spaanse autoriteiten hebben begin deze week opnieuw Afrikaanse gelukszoekers uit zee gered nadat hun geïmproviseerd vaartuig in de problemen kwam. De Spanjaarden wisten 53 personen te redden nabij het eiland Alboran, tussen Andalusië en Marokko.

Jaarlijks wagen duizenden Afrikaanse immigranten de oversteek naar Europa. Vaak gebruiken ze daarbij enkel een opblaasbaar vaartuig. (Bron/ lees verder: diverse media)

Plaats je reactie