MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Zakaria Labyad wil salaris inleveren’

30 november 2013 | in Sport | Reageer

Zakaria LabyadZakaria Labyad lijkt toch genoegen te willen nemen met een lager salaris. De Marokkaan is dit seizoen nog niet in actie gekomen voor zijn club Sporting Portugal, omdat hij geen salaris wilde inleveren.

De middenvelder annex aanvaller zou nu wel salaris willen inleveren in ruil voor speelminuten. Hij zou open staan voor een langer verblijf bij Sporting, maar denkt ook aan een winters vertrek. “Labyad wil graag onderhandelen, eventueel voor een lager salaris, want hij wil weer aan spelen toekomen”, vertelt zaakwaarnemer Jorge Pires aan het Portugese A Bola.

Volgens de agent hebben diverse clubs hun interesse kenbaar gemaakt voor de jonge speler. (Bron/ lees verder: Goal.com)

Plaats je reactie