MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bioscoopgigant opent nieuwe bioscopen in badplaatsen

03 december 2013 | in Maatschappij | Reageer

le Megarama bioscoopDe bioscoopsector in Marokko krijgt komend jaar minstens drie nieuwe megabioscopen erbij. Dit heeft de Frans-Marokkaanse groep Megarama gemeld. Op de planning staat het openen van drie nieuwe bioscopen in Tanger, Agadir en Rabat.

In februari zal er in Rabat een Megarama complex worden geopend met 11 schermen en plaats bieden zo’n voor 1.400 bezoekers. In september wordt in Tanger een bioscoop geopend met 8 schermen, waar ook zo’n 1.000 bezoekers in terecht kunnen. De badplaats Agadir krijgt ook een complex met 12 schermen. Hiervan is de openingsdatum nog niet bekend gemaakt.

De verwachting is dat de Megarama’s nieuwe vestigingen een belangrijke impuls zullen geven aan de Marokkaanse bioscoopindustrie. (Bron/ lees verder: Reisgraag.nl)

Plaats je reactie