MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

ChoufMoi opent pop-Up Store in Hasselt

07 december 2013 | in Carriere | Reageer

ChoufmoiVanaf zaterdag 7 december opent in het plaatsje Hasselt tijdelijk een winkel haar deuren die een scala aan originele Marokkaanse producten verkoopt. De winkel van Rachida el-Abbd, een Hasseltse met Marokkaanse roots, wil met haar concept de harten van Vlaanderen en Nederland veroveren door ze kennis te laten maken met wat Marokko te bieden heeft.

Ook op haar webwinkel Choufmoi biedt ze haar producten aan, waaronder speelgoed, tajines, kaarsen, modeaccessoires en interieurobjecten. (Bron/ lees verder: Limburg-actueel.be)

Plaats je reactie